NEWS

Uskršnji doručak s pogledom: Aminess vam omogućuje uživanje u blagdanskim delicijama u istarskom Novigradu

2022-04-11_12h10_20
11.04.2022. 12:13; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Uskršnji doručak s pogledom: Aminess vam omogućuje uživanje u blagdanskim delicijama u istarskom Novigradu

U želji da svoju gourmet ponudu približe svim posjetiteljima Novigrada, Aminess će ovog proljeća posebnu uskršnju ponudu naziva Ester breakfast with a view’ organizirati u restoranu Oliveto u sklopu Aminess Maestral Hotela, koji je već postao dio tradicije, te po prvi puta u restoranu Half 8, u samome centru Novigrada, tik uz obalu s najljepšim pogledom na Jadransko more.

Priprema uskršnjeg doručka većini predstavlja pravi izazov, stoga su se u osmišljavanje gastro fuzije istarske tradicije i noviteta uključili chefovi novigradskog Half 8 restorana koji po prvi puta pripremaju jutarnje gastro druženje u obiteljskom ozračju na sam Uskrs, od 9 do 12 sati. Već je poznato da je bogata gourmet ponuda začinjena lokalnim okusima jedan od glavnih aduta Half 8 restorana.

Ponuda Aminessovog uskršnjeg doručka na obje će novigradske lokacije biti prava poslastica na kojoj će se naći brojna tradicionalna uskršnja jela poput špalete, šunke u kruhu, domaćeg hrena, raznih omleta te poširanih jaja Benedict, domaće pince, divljih i domaćih šparoga te brojnih drugih ukusnih zalogaja. Gosti će moći uživati u  kuhanoj šunki, ali i bogatoj ribljoj ponudi koja uključuje dimljeni losos, tunu i sabljarku. Tuna i šunka obrađivat će se i servirati pred gostima, kako i priliči okupljanju oko uskršnjeg stola te će sve goste dočekati i  čaša pjenušca.

U organizaciji osim Aminess gourmet tima sudjeluje i Turistička zajednica Grada Novigrada- Cittanova kako bi svi zajedno svojim gostima približili bogatstvo uskršnjeg doručka istarskog podneblja.

Iznimno nam je drago što ove godine po prvi puta imamo priliku organizirati uskršnje druženje u našem Half 8 restoranu. Pored već tradicionalnog uskršnjeg druženja u Aminess Maestral Hotelu, ove smo godine ideju proširili i na Half 8 restoran. Ovom smo prilikom željeli i gostima koji ne odsjedaju u našim hotelima dočarati najljepše blagdansko iskustvo koje mogu podijeliti sa svojim najbližima, te okusiti naše tradicionalne specijalitete“, istaknuo je Damir Čekić, direktor Odjela hrane i pića Aminess hotela i kampova.

Brend Aminess već je godinama prisutan na turističkom tržištu, a uskršnji doručak postao je dio tradicije u Aminess Maestral Hotelu. Usmjerenost na svakog gosta ono je što ovaj hotelski lanac čini posebnim na tržištu, a svoju tradiciju prenose i na nove generacije. Uskršnji doručak samo je dio njihove bogate ponude kojom nastavljaju spajati zajednicu, stoga je ova lijepa gastro priča proširena i na restoran Half 8.

Cijena uskršnjeg doručka po osobi je 90 kn, a svoje mjesto za Half 8 je moguće i rezervirati na telefonskom broju +385995367612.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email