Uskoro uređene piknik zone kraj dječjih igrališta u naselju Bolnica, Poreč-jug, Kirmenjaku i Varvarima

2 (154)
21.04.2021. 15:39; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Uskoro uređene piknik zone kraj dječjih igrališta u naselju Bolnica, Poreč-jug, Kirmenjaku i Varvarima

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavio je s uređenjem djeljih igrališta na području grada i prigradskih naselja. Tako su, uz farbanje igrališta i zamjenu dotrajalih igrala, u dogovoru s mjesnim odborima odabrane četiri lokacije na kojima će se urediti piknik zone pod nadstrešnicom, za druženje u hladu tijekom ljetnih mjeseci.

Drvene sjenice trenutno se postavljaju na dječjim igralištima u Kirmenjaku i Varvarima (Ulica Baldini, te na gradskim igralištima u Ulici Veli Jože u naselju Poreč-jug i Ulici I. G. Kovačića u naselju Bolnica. Sjenice su izrađene od drva s četverokutnim dvostrešnim krovom te se postavljaju na betonske podloge.
Po završetku montaže sjenica, na pripremljene betonske podloge ugradit će se i drveni stolovi s klupama za sjedenje čime će igrališta dobiti nova mjesta za druženje u hladu za vrijeme ljetnih mjeseci.

Radove izvodi pulska tvrtka DEBI GRUPA d.o.o. Pula koja je izabrana kao najpovoljniji ponuditelj u provedenom postupku jednostavne nabave, dok će Upravni odjel za komunalni sustav nastaviti s ulaganjima u komunalnu infrastrukturu i u narednom razdoblju.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email