NEWS
HALF MARATON S

Uskoro kreću radionice škole brzog čitanja

IMG_20210712_181028
20.10.2021. 13:43; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Uskoro kreću radionice škole brzog čitanja

Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Istri nudi jedinstven program u kojem učenici, studenti i/ili ljudi željni učenja novih vještina – nekoliko tehnika brzog čitanja i pamćenja, izdvajanja bitnog iz gradiva, organizacija gradiva i prezentiranje istog u pismenom i usmenom obliku, memorijske tehnike, čime polaznici povećavaju maksimalno svoj kapacitet za funkcionalno učenje, što je jamstvo za dobre rezultate u školi, na fakultetu i na poslu. Nakon završenog programa, polaznici imaju priliku upisati Klub mudrog učenja gdje nastavljaju njegovati naučene vještine kroz svoje nastavne materijale.

Djeci pomažemo, pogotovo u ovim zahtjevnim vremenima, gdje učenici trebaju veliku podršku tijekom online nastave, da postanu sigurniji, samostalniji i uspješniji u svom radu.

Moguće je upisati tri programa:

– Uzlet u mudro učenje za preškolarce u trajanju od 2 mjeseca,

– Mudro učenje od prvog koraka, osmomjesečni program za djecu 1., 2. i 3. razreda osnovne škole,

– Brzo čitanje i mudro učenje, šestomjesčni program za školarce od 4. razreda osnovne škole naviše, studente i odrasle.

Nove grupe programa u Poreču uskoro kreću sa radom, a upisi u nove grupe su u tijeku! U Poreču surađujemo sa Pučkim otvorenim učilištem gdje održavamo našu nastavu subotom. 

Prijavnicu možete poslati putem web-a https://brzocitanjeiucenje.eu/prijava ili za dodatne informacije, upite poslati na [email protected] ili 098 941 1008.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email