NEWS

Uređuje se pješačka komunikacija do Doma zdravlja i nogostup u ulici Materada

Pjesacka komunikacija Dom zdravlja2
08.05.2019. 22:16; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Uređuje se pješačka komunikacija do Doma zdravlja i nogostup u ulici Materada

U tijeku je izgradnja pješačke komunikacije od rotora kod trgovačkog centra Parens do Doma zdravlja. Grad Poreč-Parenzo krenuo je u realizaciju ovog zahvata kako bi brojnim pješacima skratio i olakšao put do Doma zdravlja.

Riječ je o izgradnji asfaltirane površine u dužini 23 metra i širine dva metra kojom će se savladati visinska razlika. Radove izvodi obrt Vežnaver, a planirani završetak je kroz mjesec dana.

Grad Poreč – Parenzo nastavlja s komunalnim uređenjem u gradskim i prigradskim naseljima, pa su trenutno u tijeku radovi na uređenju nogostupa u ulici Materada , obostrano sa svake strane postojeće prometnice. Dužina nogostupa s jedne strane je 85, a s druge 135 metara. Radove je izvodi poduzeće Cesta d.o.o. Pula u sklopu asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i putova u 2019. godini.

 Ovih dana dovršeno je nasipavanje na Stanciji Vergotini. Cesta je nasipana u dužini od 220 metara, a radove je izveo obrt Vežnaver.

 Grad Poreč-Paremzo nastavlja i dalje s komunalnim uređenjem i opremanjima svih gradskih i prigradskih naselja, prema potrebama građana i mjesnih odbora.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email