Ljeto u Funtani

Uređeno autobusno stajalište u M.Gioseffi (ispod Plodina), asfaltirane prometnice u Bankima, Šušnjićima i Sv. Ani

08.11.2021. 15:25; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Uređeno autobusno stajalište u M.Gioseffi (ispod Plodina), asfaltirane prometnice u Bankima, Šušnjićima i Sv. Ani
ugibaliste

Nastavljaju se radovi asfaltiranja i uređenja prometnica, te nogostupa po mjesnim odborima Grada Poreča-Parenzo.
Tako su nedavno završeni radovi u mjesnom odboru Baderna, u naselju Banki gdje je asfaltirana prometnica ukupne površine 300 metara kvadratnih koja vodi prema kućnim brojevima 11 i 12. Asfaltiranja su izvršena i u mjesnom odboru Žbandaj, u naselju Šušnjići gdje je nakon iskopa i pripreme podloge asfaltirana dionica nerazvrstane ceste u duljini 100 metara koja vodi prema kućnim brojevima 19, 20 i 21.

U MO veli Maj, u naselju Sv. Ana kod Červara, pri kraju su radovi na asfaltiranju i uređenju prometnice koja vodi prema naselju u duljini od 390 metara. Radovima će asfaltirani pristup dobiti kućni brojevi Sv Ana 18, 19 i 20, te Červar 20.

U sklopu asfalterskih radova u ulici Mate Vlašića uređeno je autobusno ugibalište kod montažnog kružnog raskrižja na križanju Vlašićeve i nerazvrstane ceste koja vodi prema naselju Stancija Vergotini.

Radove izvodi tvrtka Cesta d.o.o. Pula u sklopu ugovora za izvođenje asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta nogostupa i puteva, a Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavit će s investicijama i u sljedećem periodu, prema potrebama stanara i mjesnih odbora.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email