NEWS
Max 180920 S

Upaljene su tisuće lampica četvrtog izdanja porečkog Adventa

Foto_50656
07.12.2019. 10:28; Učitavanja: 509; Početna / Lifestyle / Zabava / Upaljene su tisuće lampica četvrtog izdanja porečkog Adventa

Odbrojavanjem, gradonačelnika Poreča Lorisa Peršurića uz pomoć članova sastava Baredinesauri i brojnih Porečana okupljenih na Trgu Matije Gupca upaljene su tisuće lampica svjetlosnog ukrasa ambijenta gdje je otvoren, četvrtu godinu za redom, Porečki Advent. 

Trudimo se svake godine što ljepše urediti ovaj prostor pa nije čudno da je porečki Advent proglašen najljepšim u Istri i  jednim od najljepših u Hrvatskoj, rekao je porečki gradonačelnik nakon što su, prvog vikenda u mjesecu prosincu, zasjale tisuće lampica ovogodišnjeg Adventa koje će u večernjim satima biti upaljene do 6. siječnja 2020 godine.

Ovogodišnji porečki Advent tijekom predstojećih trideset dana trajanja ima brojne sadržaje koji se mogu koristiti od prijepodnevnih do kasnovečernjih sati. Uz brojnu i raznovrsnu ugostiteljsku ponudu, posjetitelji će, ovisno o svojim guštima za ića i pića, moći i klizati a u večernjim sati zabavljati se uz nastupe brojnih estradnih zvijezda.

Organizatori ovogodišnjeg izdanja Adventa, uz Grad Poreč su i TZ Poreč, Plava laguna, Valamar Riviera a pomoć organizaciji dali su i TZ IŽ, POU Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreč, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge, škole, vrtići i mnogi drugi.

(iV)   

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email