Uniline postao partner globalne agencije G2 Sport za razvoj sportskog turizma u Hrvatskoj

2021-07-02_10h01_30
02.07.2021. 10:02; ; Početna / Gospodarstvo / Uniline postao partner globalne agencije G2 Sport za razvoj sportskog turizma u Hrvatskoj

Zahvaljujući suradnji s G2 Sportom, sportska infrastruktura Hrvatske postaje dostupna sportašima iz više od 32 zemlje svijeta u kojima ta globalna agencija djeluje

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe, postaje partner G2 Sporta, posebne divizije najveće svjetske veleprodajne tour operator kompanije G2 Travel, za razvoj projekata iz segmenta sportskog turizma u Hrvatskoj i regiji. Sportski turizam jedna je od turističkih grana koja se najbrže oporavlja od posljedica pandemija Covida-19, što je omogućilo širenje partnerske mreže G2 Sporta. U Unilineu suradnju s G2 Sportom vide kao dodatan poticaj razvoju sportskog turizma u Hrvatskoj, posebno projektu koji su zajednički razvili Uniline, Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatska turistička zajednica pod nazivom ”Hrvatska – zemlja sporta” čiji je cilj privlačenje sportaša iz cijelog svijeta na pripreme u Hrvatsku te na taj način pozicioniranje Hrvatske na karti sportskih destinacija.

Uniline je već više od deset godina predvodnik sportskog turizma u Hrvatskoj. Organizacija sportskih kampova, podrška pri organizaciji najrazličitijih sportskih natjecanja, organizacija putovanja i smještaja sportaša i pratećih timova samo su neke od usluga koje Uniline pruža brojnim sportskim klubovima i savezima te Hrvatskom olimpijskom odboru. Zahvaljujući suradnji s G2 Sportom, sportska infrastruktura Hrvatske postaje dostupna sportašima iz više od 32 zemlje svijeta u kojima ta globalna agencija djeluje.

U Unilineu imamo puno iskustva u segmentu sportskog turizma zbog čega su nas u G2 Sportu prepoznali kao partnera. Smatramo da Hrvatska ima potencijal u razvoju ovog segmenta turističke ponude koji može značajno produžiti sezonu u destinacijama koje ulažu u sportsku infrastrukturu. Jedan sportski kamp ili natjecanje može popuniti smještajne kapacitete destinacije, što je posebno vrijedno u razdobljima pred i post sezone. S obzirom na globalne trendove vidimo da se ulaganje u sportski turizam dugoročno višestruko isplati, a uvjeren sam da ćemo uz novog globalnog partnera biti u još boljoj poziciji u privlačenju sportaša diljem svijeta u Hrvatsku”, izjavio je Kristian Šustar, direktor razvoja Unilinea.

G2 Travel je globalna tour operator kompanija s uredima i predstavnicima u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji i Australiji. Zahvaljujući visokom standardu usluge te ulaganjem u tehnologiju i zaposlenike, G2 je danas vodeća turistička kompanija koja godišnje ostvaruje preko 1.5 milijuna hotelskih noćenja.

‘’Iznimno smo zadovoljni postignutim dogovorom te potpisanim višegodišnjim strateškim sporazumom s Unilineom na području sporta i sportskih aktivnosti. Dogovorena strateška suradnja u segmentu sporta i sportskih aktivnosti zasigurno će rezultirati kvalitetnim povećanjem sportskih programa i novih sportskih projekata u Hrvatskoj te će pozitivno utjecati na još brži oporavak sportskog turizma u Hrvatskoj u budućnosti, posebice u post-Covid periodu.  Projekt “Hrvatska – zemlja sporta” bit će direktno promoviran mnogobrojnim G2 Travel Klijentima raznih tržišta na globalnoj razini’’ – izjavio je Krešimir Koletić, regionalni menadžer G2 Travela i voditelj sportske divizije.

Potpisanim strateškim sporazumom te zajedničkim sudjelovanjem u projektu “Hrvatska – zemlja sporta”,
G2 Sport – specijalizirana sportska divizija kompanije G2 Travel osigurat će visokokvalitetnu podršku kompaniji Uniline u organizaciji svih zemaljskih usluga osim letova za potrebe sportskih događanja i putovanja u Europi i svijetu bez obzira na destinaciju održavanja sportskog događanja ili organizaciju ostalih sportskih aktivnosti Uniline sportskih klijenata. 

Print Friendly, PDF & Email