NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Umjetnička škola Poreč organizira Koncert /Svečanu prezentaciju projekta VI-VI-PO u subotu, 13. svibnja

2023-05-11_00h07_04
11.05.2023. 00:07; ; Početna / Kultura / Umjetnička škola Poreč organizira Koncert /Svečanu prezentaciju projekta VI-VI-PO u subotu, 13. svibnja

Umjetnička škola Poreč organizira Koncert /Svečanu prezentaciju projekta VI-VI-PO u subotu, 13. svibnja 2023. godine u 17,00 sati na Trgu slobode, Poreč-Parenzo, ulaz slobodan.

Ove godine Poreč je domaćin petog po redu projekta Vi-Vi-Po (Vinkovci – Virovitica – Poreč) koji će se održati u Poreču od 10. do 13. svibnja 2023. godine uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja te domaćina Umjetničke škole Poreč, Grada Poreča-Parenzo i Turističke zajednice grada Poreča-Parenzo.

Projekt  VIVIPO  ogleda se u suradnji učenika i profesora iz različitih glazbenih škola iz triju gradova Virovitica i Vinkovci s učenicima domaćina Umjetničke škole Poreč, kroz organizirane radionice harmonikaškog orkestra koje će  zajedničkim učenjem i sviranjem potaknuti druženje i rad na kolektivnom izražavanju kroz zajedničke kompozicije. U projektu će sudjelovati  stotinjak učenika  i njihovih profesora.

Cilj projekta VIVIPO je prezentacija objedinjenih orkestara, glazbenih škola Virovitice, Vinkovaca i Poreča, popularizacija harmonike kao klasičnog instrumenta te predstavljanje na koncertu/ svečanoj prezentaciji. Koncert će se održati ove subote, 13. svibnja 2023. godine u 17,00 sati na Trgu slobode, Poreč-Parenzo. Na programu će biti popularne skladbe i veliki hitovi Olivera Dragojevića, Dina Dvornika, Massima Savića…

Pozivamo Vas da nam se pridružite i zaplešete zajedno s nama na porečkom Trgu Slobode.

Svi ste dobrodošli!

Posebna zahvala Ministarstvu odgoja i obrazovanja, Gradu Poreču-Parenzo i  Turističkoj zajednici Grada Poreča.

Umjetnička škola Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email