NEWS

ULTIMATIVNI ISTRIJANSKI KVIZ U GOSTIMA – JOŠ JEDNOM!

25.10.2023. 14:34; ; Početna / Kultura / ULTIMATIVNI ISTRIJANSKI KVIZ U GOSTIMA – JOŠ JEDNOM!
Snimka zaslona (300)

Kvizaški kalendar dočekao je još jedno posebno izdanje zasada jedinog istrijanskog specijaliziranog kviza u Istri! ULIKz (ULtimativni Istrijanski KviZ) će, tako, „otići u goste“ iz svog sjedišta – Svetog Lovreča – u susjedni Tinjan!

U subotu, 28.10.2023., s početkom u 19 h u Hiži istarskog pršuta svi kvizoljupci i istroznalci mogu ukrstiti svoje mozgove te pokazati znanje o našoj Krasnoj zemlji, Istri miloj. Kao i obično, na kvizu Vas očekuje cijeli spektar različitih tema: povijest, zemljopis, kultura, etnologija, glazba, sport, gastronomija, svakodnevica, a sve vezano uz pojam geografske Istre. Obzirom da će se kviz održati na dan sv. Šimuna, zaštitnika župe, odnosno Općine Tinjan, tako i ovo izdanje će imati posebni tinjansko-šimunjski „prizvuk“ – jedan dio pitanja bit će vezan isključivo za Tinjan i Tinjanštinu.

Ne treba zaboraviti kako će i u gostima „kvizaška koza“ biti široke ruke, tako da će se najuspješnijim ekipama podijeliti odista bogate nagrade. Govorimo o nagradama koje osiguravaju Adrenalin park Kringa, Hiža istarskog pršuta te OPG Brečević.

Svoje ekipe (2 do 5 članova) možete prijaviti na mail: [email protected]

„Ultimativni istrijanski tinjansko-šimunjski kviz u gostima“ organizira se u suradnji Općine Tinjan, Zavičajne zbirke „Enriko Depiera“ Tinjan te Turističke zajednice središnje Istre.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email