NEWS

Uloga fizikalne terapije u poslovnom svijetu – Održan LIVE prijenos u okviru #prEVENTive2020 incijative FizioCentra Deković

IMG-20201201-WA0025
08.12.2020. 10:22; ; Početna / Gospodarstvo / Uloga fizikalne terapije u poslovnom svijetu – Održan LIVE prijenos u okviru #prEVENTive2020 incijative FizioCentra Deković

U okviru ovogodišnje inicijative prEVENTive  koja ima za cilj osvijestiti važnost prevencije u svrhu očuvanja zdravlja, u četvrtak 03.12.2020. godine, Live prijenosom na facebook stranici FizioCentra Deković, predstavljena je i posljednja, ali ne manje važna tema „Uloga fizikalne terapije u poslovnom svijetu“ .

Sandra Mraović Deković, utemeljiteljica poslovnog centra LIFT UP – Stress Free Concept i Damir Deković, bacc.physioth., kao inicijatori ovog projekta u okviru LIVE prijenosa predstavili su Korporativne Fizio Programe za managere i djelatnike na svim razinama u poduzeću i važnost njihove implementacije za učinkovitiji poslovni svijet. Оvi programi imaju za cilj sprječavanje i upravljanje neželjenim zdravstvenim stanjima, smanjenje negativnih učinaka stresa, poboljšanje produktivnosti i unaprjeđenje kvalitete života djelatnika.  Kratki informativni video o samim programima i njihovom značaju možete pogledati ovdje.

Poslovanje može rasti i razvijati se samo ukoliko su djelatnici prije svega zdravi, a potom zadovoljni i motivirani na svome radnom mjestu. Iz tog razloga, a u okviru inicijative #prEVENTive2020, 12.mjesec smo posvetili ovoj važnoj temi. U cilju pružanja podrške današnjem poslovnom svijetu kreirali smo korporativne programe za poduzetnike, managere, voditelje i djelatnike na svim razinama u organizaciji koji će doprinijeti unaprjeđenju zdravlja ali i preveniranju najčešćih zdravstvenih tegoba koje danas prate modernog zaposlenika. “ istaknula je Sandra Mraović Deković. 

Do kraja ovog mjeseca u ponudi su i posebni prEVENTive paketi FizioCentra Deković po promotivnim cijenama koje možete pogledati na web stranici Centra ili nazvati na broj: 098 625 240. 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email