NEWS

Ulaganja u porečkoj Rivieri – otvoreno obiteljsko ljetovalište Luna active resort

25.04.2008. 00:00; ; Početna / Gospodarstvo / Ulaganja u porečkoj Rivieri – otvoreno obiteljsko ljetovalište Luna active resort
2463d_LUNA_71.jpg

Među najvažnijim investicijama je brendiranje dosadašnjeg hotela Luna u obiteljsko ljetovalište Valamar Luna Active Resort. Obnova soba, hodnika i restorana, izgradnja manjeg wellnessa, sportskog bara i mini kluba za djecu te multifunkcionalnog vanjskog igrališta koštat će oko osam milijuna kuna.

Obnovljena pročelja dobit će hoteli Valamar Rubin i Valamar Crystal na Brulu, dok će prošle godine uspješno obnovljen Valamar Club Tamaris na Lanterni proći dodatno uljepšavanje predvorja, kuhinje, restorana i okoliša.

Oko 11,5 milijuna kuna Riviera će uložiti u kamp Lanterna, koji će dobiti 255 novih parcela, 40 parcela za mobilne kućice, tematsko dječje igralište, multifunkcionalno igralište i novi mini klub, a značajno će se urediti plaža i cijeli okoliš kampa. Veliko ulaganje očekuje i kamp Solaris, koji je zajedno s apartmanima Solaris preimenovan u Naturist Resort Solaris, odnosno naturističko naselje Solaris. Obnova uključuje uređenje 191 nove parcele i plaže, izgradnju multifunkcionalnog igrališta i proširenje sunčališta na bazenu.

Uz Rivieru Poreč, ostale tvrtke koje djeluju unutar grupacije Valamar – Rabac d.d., Zlatni otok iz Krka i Dubrovnik-Babin kuk iz Dubrovnika, u obnovu objekata u pripremi nadolazeće sezone uložit će oko 40 milijuna kuna, tako da su ukupna ulaganja u objekte na razini grupacije Valamar oko 100 milijuna kuna, što ne uključuje našu kapitalnu investiciju, obnovu i nadogradnju najvećeg kongresnog hotela u Dubrovniku – Valamar Lacroma Resorta koji svoja vrata otvara početkom 2009. godine.

N.M. Riviera Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email