NEWS
Best of Poreč

Uhićeni dileri iz Vrsara i Ližnjana

21.03.2016. 12:54; ; Početna / Crna kronika / Uhićeni dileri iz Vrsara i Ližnjana

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u pritvorsku jedinicu PU istarske priveden je 38-godišnjak. Muškarca su policijski službenici zaustavili u petak, 18. ožujka oko 16.15 sati, u automobilu Audi, pulske registarske oznake, na D-75, kod skretanja za naselje Brulo, prilikom čega je kod sebe imao četiri paketića s marihuanom, ukupne težine oko 21.6 grama marihuane.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 38-godišnjak namjeravao prodati navedenu marihuanu, a u stanu u kojem boravi u Vrsaru pronađen je pribor za pakiranje droge, digitalna vaga te još 0,2 grama marihuane.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 19. ožujka u prijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

U stanu u Ližnjanu mu pronašli ‘travu’

Dan ranije pulska je policija oko 15.30 sati, u Flavijevskoj ulici u Puli, zaustavili automobil Fiat, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 27-godišnjak, koji je kod sebe imao 6.1 grama marihuane.

Temeljem sudskog naloga, policijski službenici su obavili pretragu stana u Ližnjanu, kojeg koristi 27-godišnjak, prilikom čega su pronašli još 18.2 grama marihuane i digitalnu vagu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od prosinca prošle godine prodavao marihuanu na području Pule, kao i da ju je davao poznanicima na uživanje, a sumnjiči ga se i da je davao na raspolaganje prostor u kojem se konzumirala marihuana.

Protiv osumnjičenog e podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

(iPress)

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani