NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Uhićen mladić koji je, nakon sukoba u Vrsaru, smrću prijetio i policajcima

21.09.2017. 13:44; ; Početna / Crna kronika / Uhićen mladić koji je, nakon sukoba u Vrsaru, smrću prijetio i policajcima

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 46-godišnjaka i dvojice policijskih službenika.

Naime, 19. rujna oko 23 sata, u ugostiteljskom objektu na Obali maršala Tita u Vrsaru, 21-godišnjak je vikom narušavao javni red i mir te je prijetio smrću 46-godišnjem vlasniku objekta.

Mladić je s protupravnim ponašanjem nastavio i nakon dolaska policijskih službenika te ih je vrijeđao i omalovažavao, a pokušao se i udaljiti s mjesta događaja. Policijski službenici su nad njim primijenili sredstva prisile, prilikom čega je 21-godišnjak pružao aktivni otpor te je prijetio smrću policijskim službenicima.

Policijski službenici svladali su mladića i priveli ga u policijsku postaju, a prilikom policijskog postupanja lakše su ozlijeđeni 21-godišnjak i jedan policijski službenik.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 21-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog, dok je radi sumnje u počinjenje kaznenog djela, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 20. rujna u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

(iPress)

Print Friendly, PDF & Email