NEWS

Ugodnu srpanjsku večer provedite u Funtani uz vino i gitare – koncert Maria Šimunovića i Emanuele Lazarić počinje u 21 sat u utorak, 4. srpnja

WhatsApp Image 2023-06-21 at 08.53.32
03.07.2023. 19:43; ; Početna / Kultura / Ugodnu srpanjsku večer provedite u Funtani uz vino i gitare – koncert Maria Šimunovića i Emanuele Lazarić počinje u 21 sat u utorak, 4. srpnja

Ljubitelji romantike i ugodne glazbe, dođite i opustite se na jedinstvenoj večeri uz koncert “Vino i gitare” u Funtani u utorak 4. srpnja, u organizaciji Turističke zajednice općine Funtana.

Koncert počinje u 21 sat, pa će po žicama gitare znalački prebirati Mario Šimunović, virtuoz ovog instrumenta koji se, među ostalim, školovao i u Barceloni, a za svoje je nastupe primio brojne nagrade.
Uz njega će zapjevati Emanuela Lazarić, iznimno talentirana opatijska pjevačica i kantautorica koja je prošle godine bila pobjednica osamnaestog izdanja Čansonfesta.

Koncert se tradicionalno održava na Trgu sv. Bernarda koji će ove večeri obilovati romansom i nježnim glazbenim tonovima.

Print Friendly, PDF & Email