NEWS

Ugodno druženje na tradicionalnom Badnjem jutru u Poreču

Badnje jutro Porec5
24.12.2022. 14:28; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Ugodno druženje na tradicionalnom Badnjem jutru u Poreču

Druženje i prigodna marenda uz ugodnu glazbu – tako je proteklo Badnje jutro u Poreču, program u sklopu Adventa Poreč koji je Grad Poreč- Parenzo već tradicionalno priprema za sve građane i goste uoči Božića. Na štandovima na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar za sve okupljene dijelili su gradonačelnik Loris Peršurić sa zamjenicima Elijom Štifanićem i Ugom Musizzom, te predsjednikom Gradskog vijeća Zoranom Rabarom i njegovom zamjenicom Nensi Beato Baturić , a ovo je druženje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, okupilo brojne Porečanke, Porečane i goste. Ukupno je podijeljeno tisuću porcija bakalara, pakiranih u prigodnim pakiranjima.

Uz laganu glazbenu podlogu Replay Banda, ovaj je domjenak bio dar Grada Poreča-Parenzo za sve građane i goste uoči božićnih i novogodišnjih blagdana i prilika za zajedničko druženje, a proteklo je u ugodnoj i zabavnoj atmosferi prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer. Također zabavljali su se i najmlađi uz origami radionicu udruge Mordele.

Program na istoj lokaciji će u večernjim satima obogatiti Birikina dječjom predstavom Pričaonica priča od 18 sati, dok će od 20 sati nastupiti Cool Quintet.

Također, u jutarnjim satima na Trgu slobode okupljene su zabavljali Rezime acoustic trio.

 Advent po ulicama staroga grada nastavit će se na Badnjak i u Vecia Cantina gdje će nastupiti DJ Jan Plexy, u Ulixesu DJ Veljo, dok kod Barolina gostuje DJ Dražen Dobrila.


Uz Grad Poreč-Parenzo, partneri Adventa Poreč su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Odvodnja Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Klub za mlade Poreč, Zavičajni muzej Poreštine, Centar za posjetitelje La mula de Parenzo, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec  

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email