NEWS

Udruženje obrtnika Poreč omogućava besplatno savjetovanje iz poreznih propisa

30.10.2020. 18:44; ; Početna / Gospodarstvo / Udruženje obrtnika Poreč omogućava besplatno savjetovanje iz poreznih propisa
1967_1

Nedavno su Udruženje obrtnika Poreč i Dom obrtnika d.o.o. sklopili sporazum o poslovnoj suradnji koji svim obrtnicima Poreštine (Grad Poreč, te općina Sveti Lovreč, Vrsar, Funtana, Višnjan, Vižinada, Tar-Vabriga i Kaštelir-Labinci) koji redovito izvršavaju svoje obaveze komorskog doprinosa omogućava besplatno savjetovanje o poreznim propisima.

Dom obrtnika d.o.o. pružati će usluge savjetovanja u području poreznih propisa u razdoblju od 01. do 30. studenog 2020. godine obrtnicima članovima Udruženja obrtnika Poreč. Besplatne usluge savjetovanja knjigovodstveni servis Doma obrtnika d.o.o. vršiti će svakog četvrtka u vremenu od 8 do 14 sati putem telefona.

Obrtnici koji traže savjetodavne usluge imaju pravo na postavljanje 1 pisanog pitanja putem maila: [email protected] . Molimo da u mailu navedete broj mobitela za kontakt.

Toliko je pitanja o porezima, toliko nejasnoća u svakodnevnim susretima sa poreznim propisima. Na vaše dileme odgovoriti će porezna stručnjakinja Doma obrtnika d.o.o. Jedino što trebate učiniti je postaviti konkretno pitanje o poreznoj problematici koja vam stvara poteškoće. Budite što precizniji u definiranju problema, odnosno pitanja. Uz pitanje ostavite i broj telefona za kontakt.

Svaki obrtnik član Udruženja ima pravo na jedan besplatni savjet tijekom trajanja ove akcije.

Print Friendly, PDF & Email