NEWS
Valfresco TOP 12

Udruge Istarska Web Tržnica donirala COVID odjelu u Puli

DONACIJA 1
07.12.2020. 08:59; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Udruge Istarska Web Tržnica donirala COVID odjelu u Puli

Udruga Istarska web tržnica (IWT) već 4 godine djeluje na području Istre, a jedan od ciljeva Udruge je promoviranje istarskih poljoprivrednih proizvoda i poticanje izravne prodaje. Udruga je aktivna i svake godine organizira više desetaka sajmova na kojima članovi Udruge, Istarski proizvođači predstavljaju i prodaju svoje proizvode, osim sajmova Udruga potiče i online prodaju poljoprivrednih proizvoda, a za svoje članove organizira edukativne izlete i predavanja s ciljem stjecanja novih znanja u poljoprivrednoj proizvodnji.

Članovi Udruge željeli su svojim donacijama uveseliti i dati podršku djelatnicima COVID odjela u Puli koji se svakodnevno bore na prvoj liniji s Corona virusom. Akcija prikupljanja donacija od strane članova Udruge trajala je 10 dana, a u akciju uključilo se 18 poljoprivrednih gospodarstava s područja Istarske županije. Proizvođači su donirali svoje vlastite proizvode i to ponajprije maslinova ulja, medove, svježe voće, suhomesnate proizvode, prirodnu kozmetiku.

Primopredaja doniranih proizvoda obavljena je u petak 04.12.2020. ispred COVID odjela.

U akciji doniranja sudjelovala su slijedeća gospodarstva: OPG Legović, OPG Udovičić, OPG Bel, OPG Bartolić, OPG Rioža, OPG Bottezar, OPG Popović, OPG Franjul, OPG Ritossa, OPG Herak, OPG Kovač, OPG Peršurić, OPG Vivoda, OPG Oplanić, OPG Farina, OPG Pahović, OPG Čehić i OPG Prenc.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim članovima koji su donirali proizvode, a našim dragim zdravstvenim djelatnicima COVID odjela želimo Sretne i blagoslovljene nadolazeće blagdane.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Flego S1