NEWS
Best of Poreč

U Zelenoj Laguni ovog se vikenda održava Dream Cup, međunarodni nogometni turnir za kategorije U9

65346988
foto: Events in Photo
16.06.2021. 10:20; ; Početna / Gospodarstvo / U Zelenoj Laguni ovog se vikenda održava Dream Cup, međunarodni nogometni turnir za kategorije U9

Ovoga vikenda u Poreču će se održati Dream Cup, međunarodni nogometni turnir za kategorije U9 (2012. i mlađi) i U11 (2010. i mlađi) i U13 (2008. i mlađi).  4.izdanje turnira održava se od  18. – 20. lipnja 2021. godine u Poreču, u prelijepoj Zelenoj Laguni u organizaciji tvrtke College-Sport, a od ove godine u suradnji sa NK Jadran Poreč.

Cilj turnira je razvoj naših mladih nogometaša te promicanje prijateljstva i suradnje nogometaša i klubova. Uz to želimo da se Grad Poreč razvija u smjeru sportskog turizma, te da uz sav turistički potencijal i ljepote koje posjeduje pokaže kao grad koji ima veliki potencijal u održavanju nogometnih događanja, naglašavaju organizatori.

U 2019. godini na turniru je nastupilo 48 momčadi iz 8 različitih zemalja, uključujući dvije ekipe iz daleke Kine. Ove godine će na 4. izdanju turnira boraviti 42 momčadi, od kojih 14 iz različitih dijelova naše zemlje (Varaždin, Bregana, Velika Gorica, Virovitica) i Slovenije.

Sportski turizam jako je dobar način za produljiti sezonu, a sportske grupe su vrlo vjerni gosti koji se vraćaju u destinacije u kojima se ugodno osjećaju i imaju sve uvjete za kvalitetno odrađene pripreme, poručuju iz Plave Lagune u kojoj se sportska infrastruktura razvijala zajedno uz smještajnu te tako sportaši – profesionalci i rekreativci imaju sjane uvjete za smještaj i trening.

Tako u Zelena Resortu , Plava Laguna raspolaže s nogometnim centrom u kojem se može vježbati na četiri uređena travnata nogometna igrališta od kojih je jedan s umjetnom travom i FIFA QUALITY certifikatom. Tri igrališta imaju rasvjetu, a sva četiri udaljena su samo 300 m od dviju polivalentnih sportskih dvorana u Intersport centru te smještajnih objekata – hotela različitih kategorija, kampova i turističkih naselja.

Raspored : https://www.dreamcupporec.com/rasporedrezultati.html

Plava Laguna PR

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani