NEWS
LUTRIJA T

U zajednici Talijana Novigrad postavljena izložba fotografija i radova „NON è PROPRIO COME SEMBRA/ NIJE BAŠ KAKO SE ČINI“

1
18.06.2023. 18:41; ; Početna / Kultura / U zajednici Talijana Novigrad postavljena izložba fotografija i radova „NON è PROPRIO COME SEMBRA/ NIJE BAŠ KAKO SE ČINI“

U subotu, 17. lipnja otvorena je izložbe fotografija i radova pod nazivom „Non e proprio come sembra/ Nije baš kako se čini“ u novigradskoj Zajednici Talijana.

Okupljene je u ime organizatora pozdravila je Cristina Fattori koja je istaknula da je ovo tek jedna od mnogih aktivnosti kojima novigradska Zajednica Talijana nastoji obogatiti kulturnu ponudu grada, ali istovremeno i privući veći broj mladih u sudjelovanje i kreiranje sadržaja. 

Damjan Gasperini, organizator i ujedno jedan od izlagača na izložbi zahvalio se svima koji su svojim dolaskom podržali umjetnike koji izlažu te najavio kako je ovo tek početak kontinuiranih izložbi na kojima će se mladi umjetnici imati prilike predstaviti istarskoj publici svojim radovima.

Na izložbi se mogu razgledati radovi Ivana Blaškovića, Matije Pavlina, Damjana Gasperini i Sandra Hačića. 

Izložba traje do 1. srpnja a može se razgledati srijedom, petkom i subotom od 18 do 22 sata. Sve izložene fotografije mogu se i kupiti.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email