NEWS
Ljeto u Funtani

U vrtićima još 46 slobodnih mjesta

23.06.2016. 10:11; ; Početna / Obavijesti / U vrtićima još 46 slobodnih mjesta

Povjerenstvo za provođenje upisa u dječje vrtiće utvrdilo je Listu reda prvenstva upisa djece za iduću pedagošku godinu.
U jaslice je primljeno 92, a u vrtiće 99 djece, dakle ukupno njih 191 koji u cijelosti ispunjavaju uvjete za prijem. Time je gotovo svoj djeci s područja Grada Poreča koja ispunjavaju uvjete za prijem u dječje vrtiće (prebivalište i starosna dob) omogućen upis u jaslički i vrtićki program.
Za jaslički program devetero djece je na listi čekanja – šest s područja Poreča i troje s područja Tara, dok za 17 djece roditelji nisu prihvatili upis djeteta u ponuđene jaslice.

Za vrtićki program četvero je djece na listi čekanja, po jedno dijete s područja Poreča i Tara te dvoje s područja Vižinade, dok za dvoje djece roditelji nisu prihvatili upis djeteta u ponuđeni vrtić.
Djeca koja su na listi čekanja za prijem u vrtiće po želji roditelja, bit će primljena samo ako se tijekom pedagoške godine u njima oslobodi koje mjesto.
S obzirom na to da još ima raspoloživih mjesta u drugim vrtićkim programima (46 mjesta), Povjerenstvo je zauzelo stav da roditeljima djece koja tijekom pedagoške godine udovolje uvjetu prebivališta ili starosne dobi bude ponuđen upis u vrtiće.

E. V. Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email