NEWS
Best of Poreč

U utorak, 8. listopada veterani NK Jadran igraju prijateljsku utakmicu sa Selekcijom veterana HNS-a

PLAKAT 2019 REPKA
07.10.2019. 13:23; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U utorak, 8. listopada veterani NK Jadran igraju prijateljsku utakmicu sa Selekcijom veterana HNS-a

Još se nisu stišali dojmovi s tek završenog veteranskog prvenstva Hrvatske koje se uspješno održalo na nogometnim terenima u Zelenoj laguni, a Poreč će biti domaćin još jedne nogometne poslastice.

Naime, u sklopu obilježavanja 70 godina osnivanja NK Jadran-Poreč, u utorak 08. listopada 2019. s početkom u 16 sati, veterani kluba domaćina će na stadionu Veli Jože odigrati prijateljsku utakmicu sa Selekcijom veterana HNS-a, koja okuplja brojne poznate i manje poznate, nekadašnje zvijezde hrvatskog nogometa.

Pozivamo ljubitelje nogometa da dođu uživati u majstorijama porečkih legendi kao što su Zdenko Belićka, Dalibor Šuran i Dean Bonaca, koji će svoje nogometne vještine odmjeriti s ponajboljim hrvatskim veteranima, bivšim prvoligaškim igračima i reprezentativcima, kao što su Ardian Kozniku, Dragan Blatnjak, Petar Krpan, Hrvoje Štrok, Alen Mrzlečki, Stipe Brnas, Frane Vitaić i mnogi drugi.

NK Jadran-Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani