NEWS
valfresco

U subotu odbojkašice Poreča dočekuju odbojkašice Olimpika iz Zagreba. Utakmica je u dvorani OŠ Finida u 19 sati

08.11.2019. 18:17; Učitavanja: 196; Početna / Sport / U subotu odbojkašice Poreča dočekuju odbojkašice Olimpika iz Zagreba. Utakmica je u dvorani OŠ Finida u 19 sati
Naj2398-15062

Ove subote odbojkašice Poreča dočekuju OK Olimpik iz Zagreba. U protekla četiri kola Zagrepčanke su u gostima pobjeđivale, dok su domaće utakmice gubile. Trenutno imaju omjer dvije pobjede i dva poraza, mora se istaknuti da je ekipa sa visoko postavljenim ciljevima u ovogodišnjem prvenstvu, tako da u Poreč dolaze s namjerom da pruže što bolju igru i da pobjede.

Mada se kasni početak priprema i kompletiranja ekipe ne može zanemariti, naše djevojke pokazuju svakim treningom sve veći napredak. Nadamo se, a to naše odbojkašice i obećavaju da će prikazati dobru igru i pokušat pobijediti gošće, što je uostalom tradicija  pošto je OK Olimpik predstavljao pozitivnu rezultatsku prekretnicu u proteklim prvenstvima.
Navijači, prijatelji odbojke i kluba, „Šajete“ pozivamo vas da dođete i pomognete našim curama da ostvare još jednu pobjedu u ovogodišnjem natjecanju Superlige koja bi olakšala daljnju borbu za što bolji plasman.

Utakmica se igra u dvorani osnovne škole Finida u subotu s početkom u 19 sati.

Dođite.

Print Friendly, PDF & Email