NEWS

U subotu, 30. prosinca 2023. izvučene nagrade 10. jubilarne Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč

IMG-20231230-WA0026
01.01.2024. 23:15; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / U subotu, 30. prosinca 2023. izvučene nagrade 10. jubilarne Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč

Na Adventu Poreč uz mnogobrojnu publiku u subotu, 30. prosinca 2023.  se održalo izvlačenje 10. jubilarne Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč.

Brojni mališani i članovi Društva invalida  pomogli su Djedu Mrazu i voditelju Todoru izvlačiti srećke iz velikog bubnja na pozornici. Posebno veseli što je ove godine prodano 13.576 srećki tj. 3576 više nego prošle godine !

Veliko HVALA donatorima, sponzorima, HVALA svima koji su srećke prodavali, HVALA svima koji su srećke kupili, HVALA SVIMA koji su na bilo koji način doprinijeli u realizaciji ove desete jubilarne lutrije humanitarnog karaktera. 

Sav prihod namijenjen je za potrebe programa Mobilnog tima – pomoć najpotrebitijima članovima društva (obavljanje lakših kućanskih poslova, kupnja namirnica, lijekova, vožnja kod liječnika, obavljanje administrativnih poslova, odlasci u šetnju…) te za kupnju ortopedskih pomagala.

Hvala komisiji koju su činili Elio StifanicLjubica Devetak-Prokeš i Alen Riosa, voditelju Zoranu Todoroviću-Todoru i Djedu Mrazu. Hvala i Tu i tamo bendu što nas godinama podržavaju. Atmosfera je bila više nego odlična.

HVALA svima koji prate naš rad i prepoznaju naš trud i važnost pomaganja onima kojima je naša pomoć potrebna, a koje ne vidimo i ne čujemo jer su izolirani u svojim domovima.

Nagrade se mogu podići u Društvu invalida, Vukovarska 9, uz predočenje dobitnog listića do 5.2.2024. 

Presretni i zahvalni želimo svima zdravu, sretnu, veselu i puno bolju 2024. godinu

Društvo invalida Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email