NEWS
HALF MARATON S

U Studiju za izvedbene umjetnosti MOT 08 nastavljaju se aktivnosti u sklopu obilježavanja dječjeg tjedna

09.10.2020. 09:09; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U Studiju za izvedbene umjetnosti MOT 08 nastavljaju se aktivnosti u sklopu obilježavanja dječjeg tjedna
IMG_4134 (1)

U srijedu, 07.10.2020. u sklopu kreativne radionice na kojoj je fokus bio na timskom radu,  volontiranju i kreativnom stvaralaštvu, izrađeni su rekviziti potrebni za mlađe članice , za potrebe koreografije. Radionicu je vodila Josipa Kalac.

U četvrtak 08.10.2020. najmlađim članicama studia u goste je došla “Snjeguljica” odgojiteljica Nataša Rotar koja je djeci čitala bajke. Cilj radionice je bio djeci potaknuti maštu i emocionalni razvoj.
Čitanje i pripovijedanje različitih priča djeci, gradimo čvrste temelje te osim razvoja mentalnih sposobnosti i edukativne ujedno utječemo na djetetov pogled na svijet te mu pomažemo da se nosi s raznim izazovima u životu.

U Studiu za izvedbene umjetnosti MOT 08 danas je na rasporedu zadnja radionica koju će voditi profesorica likovne umjetnosti Marina Dželalija Jakominić, na kojoj će djeci pomoći izraditi njihovu zastavu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email