NEWS
Best of Poreč

U stanu našli kokain i digitalnu vagu | Zbog novčanog duga prijetio smrću maloljetniku

1_GO01352697
27.12.2017. 18:00; ; Početna / Crna kronika / U stanu našli kokain i digitalnu vagu | Zbog novčanog duga prijetio smrću maloljetniku

Zbog sumnje na dilanje droge i sprječavanje dokazivanja, porečka policija je privela 33-godišnjaka u pritvorsku jedinicu PU istarske u nedjelju, dok se protiv 37-godišnjaka podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Naime, porečka policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a 37-godišnjak kazneno djelo sprječavanje dokazivanja.

Policijski službenici su 23. prosinca, u Ulici Rade Končara u Poreču, zatekli i uhitili 33-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo. Temeljem naloga nadležnog suda, obavljena je pretraga stana, u kojem nije ništa pronađeno, s obzirom da je 37-godišnjak prije dolaska policijskih službenika sakrio više paketića s u ukupno 15 grama kokaina i digitalnu vagu, koje je kasnije tijekom kriminalističkog istraživanja predao policijskim službenicima.

(M. S. Glas Istre)


Zbog sumnje da je prijetio smrću maloljetniku, porečka policija je kriminalistički istražila 33-godišnjaka. Policija ga sumnjiči da je 21. prosinca oko 9.30 sati, u stanu u Ulici 30. travnja u Poreču, zbog novčanog duga prijetio smrću maloljetnom hrvatskom državljaninu. Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog protupravne naplate u redovnom postupku.

(M. S. Glas Istre)

 

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani