NEWS
Ljekarna

U srijedu Prvomajska fešta u Funtani

Naslovna (1)
29.04.2019. 10:13; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U srijedu Prvomajska fešta u Funtani

Udruga za djecu i mlade „Na izvorima prijateljstva“ iz Funtane, u suradnji sa Općinom Funtana-Fontane i Turističkom zajednicom Općine Funtana organizira, nakon desetljeća pauze, Prvomajsku feštu na Perilima. Fešta bogata sadržajima s brojnim sudionicima svih uzrasta počinje u 11 sati.

Prvi nastupaju najmlađi u dječjim igrama, od štafete, utrke s jajima na žlici, do trčanje u vreći i potezanja konopa, pa biciklijada i potraga za blagom.

Istovremeno s dječjim igrama počinje boćarski turnir, a potom slijede   malonogometni i odbojkaški turnir.

Stolnotenisačica Dora Popec, prošlogodišnja viceprvakinja Hrvatske,  prezentirat će stolni tenis.

Za sve sudionike natjecanja organizator, Udruga za djecu i mlade,  osigurao je majice i vodu, a osvajačima prva tri mjesta pehare. Natjecatelji će biti posluženi marendom.

16.30 sati za sve prisutne na funtanjanskoj proslavi Prvoga maja osiguran je besplatni obrok graha.

Feštu će svojim nastupom uveličati članice Kluba ritmičko estetske gimnastike Galatea iz Funtane i članice Udruge za zdrav život Loze iz Funtane.

Sponzori fešte Prvi maj u Funtani 2019. su Općina Funtana-Fontane i Turistička zajednica Općine Funtana, a u organizaciji su se uključili sportski klubovi: Nogometni klub Funtana, Odbojkaški klub Funtana-Vrsar, Boćarski klub Funtana, članovi Sportskoribolovnog društva Grma iz Funtane, KREG Galatea.

Predsjednica udruge

Adriana Palinkaš Ivković

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email