U srijedu, 19.4. u kazalištu komedija “Kad – tad” Davida Belasa, Suzane Rupenović i Daria Filipovića

plakat-page-001a
17.04.2023. 12:34; ; Početna / Kultura / U srijedu, 19.4. u kazalištu komedija “Kad – tad” Davida Belasa, Suzane Rupenović i Daria Filipovića

Kad-tad predstava je koja kroz komediju preispituje pojam sinkroniciteta i neobjašnjivih podudarnosti kojima svjedočimo u životu.

Priča o povezanosti i mogućem zaljubljivanju Helle Rupenske i Artura Kralja prati jedan tipičan dan u njihovim životima. Dan je to kada se njih dvoje sasvim slučajno upoznaju na tramvajskoj stanici čekajući sedmicu, posljednji tramvaj prije noćnih linija i početka novog dana.

Hella je profesorica koja istražuje pojam zla kroz književnost te piše autobiografski roman koji nikada neće objaviti. Artur je uspješan glumac u krizi identiteta što se očitava kroz vrludanje među svim likovima koje je ikad odigrao u svojoj bogatoj karijeri. Treće lice je voditeljica radija Sinkro koja poput sveznajućeg pripovjedača čarobnog radija komentira događaje i daje impulse za daljnji razvoj priče.

Sve se isprepliće u na prvi pogled neobaveznom razgovoru dvoje stranaca. Hoće li se zaljubiti, prepoznati znakove? Ili će odgoditi ljubav za neku drugu priliku?

Predstava je nastala u produkciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

srijeda, 19. 4. u 20.00

Kad-tad

režija: Vesna Stilinović, David Belas

uloge: Suzana Rupenović, Dario Filipović, Barbara Munjas
glazba: Barbara Munjas
asistentica: Tea Šimičić
scenografija: Eni Jekić
izrada scenografije: Ivan Pisak, Valter Černeka
kostimi: Dea Curić
oblikovanje svjetla: Ivan Pisak
ton: Lovro Čepelak
tehničar: Ivan Pisak
autori: David Belas, Suzana Rupenović, Dario Filipović

 

Print Friendly, PDF & Email