NEWS

U Poreču počelo Državno prvenstvo u rukometu za osnovne škole

437135242_973188144809810_323947522605954567_n
15.04.2024. 23:46; ; Početna / Sport i rekreacija / U Poreču počelo Državno prvenstvo u rukometu za osnovne škole
Poreč je domaćin još jednog prvenstva na kojem će ugostiti preko 650 učenika iz 47 ekipa Republike Hrvatske 🇭🇷  Hrvatski školski sportski savez Ministarstvo turizma i sporta
 
Ugodna atmosfera mogla se osjetiti u zraku, a nakon himne Lijepe Naše natjecanje je svečano otvorio glavni tajnik HŠSS-a Ivan Dujić:
 
💬 “Sport je važan, to svi znamo, i bavljenje sportom ima jako puno benefita. Kroz život, kad se djeca bave sportom stječu zdrave navike, no ono na što smo u školskom sportu ponosni je činjenica da omogućuje stvaranje i važnih novih prijateljstava.
Ne pričam to napamet, već potaknut činjenicom da sam i sam kroz sport upoznao dvojicu prijatelja koji su baš večeras ovdje u različitim ulogama, a sport nas povezuje već više od 20 godina.
Vas je tu ukupno 700 i imate nevjerojatnu i jedinstvenu priliku naći nekoga s kime ćete biti cijeli život. Sutra na natjecanju prvenstvo želim da se ne ozlijedite, da vidite računa jedni o drugima te da u porazu ili pobijedi ostanete dostojanstveni prema svome suigraču.” #fairplay
 
Nakon svečanog otvorenja održan je ždrijeb kojeg su predvodili prošlogodišnji prvaci Državnog prvenstva u rukometu za osnovne škole. Tijekom otvorenja natjecanja, predstavljen i novi sponzor HŠSS-a, Lidl Hrvatska!
 
Svim natjecateljima želimo puno sreće i zabave tijekom sljedećih nekoliko dana i neka najbolji pobijede. 🥰💪
 
Sve info o natjecanju pronađite na https://skolski-sport.hr/rukomet
 
Radio Centar
foto: HŠSS

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email