NEWS

U Poreču počela obnova vodoravne prometne signalizacije, oprez u prometu

18.04.2018. 18:25; ; Početna / Obavijesti / U Poreču počela obnova vodoravne prometne signalizacije, oprez u prometu
radovi-cesti

18.travnja 2018. godine, na širem području Poreča počela je obnova vodoravne prometne signalizacije, koja obuhvaća obnavljanje uzdužnih bijelih crta, prometnih razdjelnih otoka, pješačkih prijelaza, strelica, oznaka stop, stop linija i ostale vodoravne prometne signalizaciji.

Izvođenje radova na obnovi vodoravne signalizacije vršiti će se prema narudžbama i iskazanim potrebama Grada Poreča-Parenzo u roku od deset dana od dana zaprimanja naloga. Izvođač radova je poduzeće “SIGNALINEA” d.o.o. Rijeka, čija je ponuda na javnom natječaju koji je zaključen u prosincu 2017. godine bila najpovoljnija. Sredstva su osigurana u Proračunu Grada Poreča – Parenzo za 2018. godinu, a koordinator, organizator, voditelj projekta je Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča – Parenzo.

Molimo sve sudionike u prometu da prilagode brzinu kretanja radovima na cesti te da ne prelaze preko svježe iscrtanih oznaka i linija. Dobro označena vodoravna signalizacija omogućuje sigurniju i bolju vožnju svim sudionicima u prometu.

Print Friendly, PDF & Email