NEWS

U Poreču održana zaključna biciklistička MTB utrka Zimske lige Istre i Kvarnera

Vije14400-20461
27.03.2024. 08:50; ; Početna / Sport i rekreacija / U Poreču održana zaključna biciklistička MTB utrka Zimske lige Istre i Kvarnera

U nedjelju, 24.03.2024., na gradskom kupalištu u Poreču, tik do pump tracka biciklistički klub Poreč je u suradnji sa Gradom Porečom – Parenzo i Turističkom zajednicom Poreča organizirao dječju biciklijadu i posljednju ovogodišnju utrku Zimske lige Istre i Kvarnera.

Program je započeo već u jutarnjim satima, start dječje biciklijade bio je u 10:00h, a vozilo se uz more sve do Funtane i nazad.
Nakon biciklijade oko podne krenule su utrke  od nižih kategorija pa do najstarijih.

Glavna utrka počela  je u 12:26h , startalo je 142 natjecateljice i natjecatelja u raznim kategorijama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Italije. Na stazi koja je uređena samo za ovu priliku, vrlo zanimljivoj i dinamičnoj, koja se protezala po šumici od gradskog kupališta oko obližnjih hotela te oko pump tracka, natjecatelji su odradili 7 brzih krugova uz pregršt pretjecanja, skokova i eksplozivnih uspona.

Nakon utrke, organizirana je okrjepa pod pokroviteljstvom Valamar Loves Bike-a. Svi su kući otišli sa osmjehom na licima i zadovoljni stazom i organizacijom.

Članovi BK Poreč koji su taj dan uspješno odvozili utrku su:
 
Alex Tercolo 7 god. (U7M)
Rafael Tercolo 11 god (U11M)
Aleksandar Štefanac 40-49 god.(Master B U50M)
Albert Kiš  40-49 god (Master B U50M),
Saša Lalić 50+ god.(Master C-D 50+M)
 

autor: Biciklistički klub Poreč /Club ciclistico Parenzo

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email