NEWS

U Poreču će se održati prva međunarodna konferencija održivog upravljanja projektima – Sustainability in Project Management Conference (SiPM) 2019

Fotografija 1
29.08.2019. 23:09; ; Početna / Gospodarstvo / U Poreču će se održati prva međunarodna konferencija održivog upravljanja projektima – Sustainability in Project Management Conference (SiPM) 2019

Prva međunarodna konferencija održivog upravljanja projektima – Sustainability in Project Management Conference (SiPM 2019) (www.sipm2019.org) održati će se u Poreču 18. i 19. rujna 2019. godine u Valamar Diamant hotelu. Konferencija je dinamične prirode i osmišljena kao platforma gdje sudionici i predavači međusobno razgovaraju, dijele, upoznaju i istražuju na koje se sve načine njegovanjem različitosti može postići različitost u projektima. 

Održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, a organizira je vodeća svjetska neprofitna udruga fokusirana na održivo upravljanje projektima, Green Project Management Global (www.greenprojectmanagement.org/). Ulogu lokalnog organizatora preuzela je hrvatska konzultantska firma Ekspertus (www.ekspertus.hr) čija je vodeća misija usmjeriti hrvatske poduzetnike prema razvoju autentičnih ideja i neobičnih projekata. Paralelno sa konferencijom održati će se i prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja Promoarh (www.promoarh.com).

Konferencija stavlja naglasak na održivo vodstvo kao ključ za uspješnost tima i inovativno poslovanje. Ostale teme na kojima se konferencija temelji uključuju praktične primjere upravljanja građevinskim i energetskim projektima održivog razvoja, unapređenje kompetencija iz održivog upravljanja projektima te buduće trendove upravljanja projektima sa fokusom na održive ciljeve.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email