VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

U Poreču 24. 11. Festival mladih – nastupaju Nika Turković, Cirkus, Tacoor, i mladi porečki glazbenici

festival-mladih-plakat
16.11.2023. 19:00; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U Poreču 24. 11. Festival mladih – nastupaju Nika Turković, Cirkus, Tacoor, i mladi porečki glazbenici

Klub za mlade Poreč – Club per i giovani Parenzo, Udruga za mlade Capybara, Udruga Highlanders iz Nove Vasi povodom proslave dana zaštitnika grada – Sv. Maura ove godine organiziraju prigodnu manifestaciju za mlade – Festival mladih. Nit vodilja u kreaciji ove manifestacije bila je mladi za mlade – tako su mladi, okupljeni u Klubu i udrugama, odabrali izvođače i lokaciju festivala, kako bi svojoj generaciji omogućili provod u srcu starogradske jezgre, s izvođačima po svačijem guštu. Ideju o organizaciji manifestacije je prepoznao Grad Poreč-Parenzo, koji je osigurao i financijska sredstva.

Festival će se održati na svima poznatoj lokaciji – Trgu Matije Gupca u petak 24.11.2023. godine s početkom u 18.30 sati. Cilj manifestacije je, osim organizacije zabavnih sadržaja za mlade, pružiti mogućnost javnog nastupa porečkim glazbenicima. Među izvođačima će biti i mladi glazbenici koji će prvi put javno nastupiti, a to su Rock bend Osnovne škole Poreč, te bivši učenik Umjetničke škole Poreč Armin Mešić.

PROGRAM

18:30h – PORFIL, Umjetnička škola Poreč

18:50h – Harmonikaški orkestar Umjetničke škole Poreč

19:00h – Armin Mešić, bivši učenik Umjetničke škole Poreč

19:10h – Rock bend OŠ Poreč

19:30h – Tacoor

21:00h – Nika Turković

22:45h – Cirkus

 

Vidimo se na Festivalu mladih – Festival dei Giovani u Poreču – ulaz je besplatan!

Print Friendly, PDF & Email