NEWS
VALFRESCO S-170422

U porečkom kazalištu udruga MOT08 upriličila fantastičnu priču “Čarobnjak iz Oza”

JPR_1134
20.12.2018. 12:30; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U porečkom kazalištu udruga MOT08 upriličila fantastičnu priču “Čarobnjak iz Oza”

U utorak, 18.12.2018. u 18.00  u prepunom kazalištu Pučkog otvorenog učilišta Poreč, plesači Studija za izvedbene umjetnosti “MOT 08 “ponovno su svojom novogodišnjom tematskom produkcijom iznenadili i oduševili prepunu dvoranu roditelja, prijatelja, ljubitelja plesa i svih onih koji podržavaju amaterizam i rad s djecom. 

Bogata scenografija, bajkoviti kostimi, uvijek zanimljiva fantastična priča “Čarobnjak iz Oza” i više nego blagdanska poruka, mamili su pljesak oduševljenja tijekom cijele predstave. 

Bajkovitu priču plesom je uprizorilo 120 djece Udruge MOT 08 s porukom : “ Ako smo dovoljno uporni i ako vjerujemo u sebe, možemo savladati sve prepreke i ostvariti sve svoje ciljeve unatoč našim nesigurnostima”.

Ovom predstavom Udruga je obilježila kraj još jedne uspješne kalendarske godine ali i 10 godina od osnutka Studija za izvedbene umjetnosti “MOT 08” .

Povodom toga pripremljene su i zahvalnice svima koji u kroz 10 godina podržali rad Udruge. Na dobroj suradnji i podršci u radu dugi niz godina zahvalili su se Gradu Poreču, Pučkom otvorenom učilištu Poreč, Obrtničkom domu, Gradskoj knjižnici , Osnovnoj školi Poreč  i Umjetničkoj  školi ali i svim ostalim volonterima koji su  dugi niz godina doprinijeli radu Udruge.

Predsjedništvo i koreografi prigodnim poklonom zahvalili su vrijednoj djeci na trudu i radu, a ovom prilikom zahvaljuju se svim roditeljima, prijateljima, volonterima i donatorima. Zahvaljuju se i lokalnim portalima na medijskom praćenju njihovog rada. 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email