NEWS

U porečkom Domu za starije zasvjetlilo svjetlo koje se ne smije ugasiti

OŠ Tar1
04.12.2023. 14:16; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U porečkom Domu za starije zasvjetlilo svjetlo koje se ne smije ugasiti

U porečkom Domu za starije i nemoćne osobe gostovali su danas učenici Osnovne škole Tar Varbriga – Scuola elementare Torre-Abrega zajedno s vjeroučiteljicom Ankicom Tutiš, u pratnji gradske vijećnice Grada Poreča-Parenzo Gordane Šušljik.

Veseli susret starijih i mladih započeo je zajedničkom pjesmom a nastavljen je razmjenom darova: učenici su za sve korisnike Doma pripremili čestitke s najboljim željama, „tortu iznenađenja“ s mudrim izrekama o starenju i slatkišima, a korisnici su za učenike pripremili bukete izrađene u kreativnoj radionici. Učenici su zatim izveli prigodnu predblagdansku predstavu „Svjetlo koje se ne smije ugasiti“ koja govori o važnosti vjere i nade, autorski rad  vjeroučiteljice Tutiš.

U ime korisnika gostima se zahvalila ravnateljica Doma Sandra Ćakić Kuhar, ističući kako su veliki blagdani prilika da se svi u zajednici sjetimo naših starijih sugrađana, te da ovakvi susreti i druženja sigurno doprinose boljem razumijevanju mladih i starijih u zajednici.

Dom

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email