NEWS

U porečkom Domu za starije gostovao Bruno Šimleša, pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj, sociolog…

20220524_140147
24.05.2022. 14:36; ; Početna / Kultura / U porečkom Domu za starije gostovao Bruno Šimleša, pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj, sociolog…

U Domu za starije i nemoćne osobe Poreč u utorak 24. svibnja u sklopu projekta  „Na istoj strani(ci) – Neispričane priče“ gostovao je Bruno Šimleša, pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj i diplomirani sociolog, autor brojnih knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti.

Šimleša je s korisnicima Doma razgovarao o temi vitalnosti, utjecaju stanja duha na stanje tijela, kao i o izborima vlastitog ponašanja u očuvanju vitalnosti. U ime korisnika i osoblja dobrodošlicu u porečki Dom autoru je zaželjela ravnateljica Sandra Ćakić Kuhar.

Bila je to zanimljiva radionica prožeta humorom i smijehom u kojoj su korisnici Doma dobili priliku, u razgovoru s autorom, razmijeniti svoja životna iskustva i tako doprinijeti međugeneracijskoj solidarnosti i razumijevanju. Radionica je zaključena dugim i toplim pljeskom te pozivom za ponovno gostovanje u Poreču.

„Na istoj strani(ci)“, projekt je Gradske knjižnice Poreč u partnerstvu s Gradom Porečom – Parenzo, odobren je u okviru europskog natječaja „Čitanjem do uključivog društva“ te se financira u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. Europske Unije iz europskog socijalnog fonda. 85% sredstava osigurano je iz Europskog socijalnog fonda, 15% Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email