NEWS
HALF MARATON S

U ponedjeljak darivanje Porečanki knjigom „Od zaposlenice do poduzetnice“

odzaposlenice
07.10.2022. 21:27; ; Početna / Gospodarstvo / U ponedjeljak darivanje Porečanki knjigom „Od zaposlenice do poduzetnice“

U okviru programa Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 10. listopada 2022. u vremenu od 13 do 16 sati održat će se podjela knjiga „Od zaposlenice do poduzetnice“. Zainteresirane Porečanke moći će doći u gradsku upravu, Upravni odjel za gospodarstvo i EU fondove na adresi Obala maršala Tita 4, ispuniti kratki upitnik i preuzeti svoj besplatni primjerak knjige. 

Upitnikom se želi dobiti povratnu informaciju o interesu žena za poduzetništvo, te njihovo viđenje izazova radi kojih se teško odlučuju od zaposlenice postati poduzetnicom. Na taj način Grad Poreč-Parenzo želi prikupiti informacije o stavovima  žena na području Poreča koje su trenutno zaposlenice, a imaju interes i mogle bi postati uspješne poduzetnice.

Knjiga „Od zaposlenice do poduzetnice“ predstavlja vodič za pokretanje vlastitog poslovanja, za žene, od razrade prve ideje do kasnijih faza razvoja poslovanja. Autorice su poznate stručnjakinje iz područja poduzetništva (Ivana Matić, Alma Saganić, Kristina Ercegović, Sanela Kraljić, Krešimira Rendulić, Diana Kobas Dešković, Kata Ivanković Marić).

Podjela besplatnih knjiga je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email