NEWS

U ponedjeljak, 25. listopada panel rasprava „Poduzetništvo i sport u Poreču – postani poduzetnik nakon sportske karijere“

Slika poduzetn i sport imaju puno toga zajedničkog
22.10.2021. 08:56; ; Početna / Gospodarstvo / U ponedjeljak, 25. listopada panel rasprava „Poduzetništvo i sport u Poreču – postani poduzetnik nakon sportske karijere“

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 25. listopada 2021. u Dvorani Žatika (lijevo od glavnog ulaza u prizemlju), s početkom u 12.00 sati održati će se panel rasprava „Poduzetništvo i sport u Poreču – postani poduzetnik nakon sportske karijere“.  

Na panel raspravi sudjelovat će predstavnici Grada Poreča-Parenzo, Sportske zajednice grada Poreča, Poduzetničkog inkubatora Poreč te uspješni sportski poduzetnici koji će svojom raspravom otvoriti značajne teme poticanja poduzetničkog duha i klime sportaša.

Teme su usmjerene na značajnosti sporta za fizičko i mentalno zdravlje, sport u gradu Poreču, problematiku nakon završetka sportske karijere, predstavljanje mogućnosti i projekta Endurance te primjere dobre prakse. Pozivaju se svi sportaši i sportašice, poduzetnici i poduzetnice te svi zainteresirani da se pridruže panel raspravi te doprinesu jačanju i daljnjem razvoju sportskog poduzetništva u okruženju i šire.  

Panel rasprava je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/qHFnSZCeXT2Y6hKs9  do ponedjeljka 25. listopada do 09.00 sati.  

Ova panel rasprava jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Print Friendly, PDF & Email