Ljeto u Funtani

U ponedjeljak, 21. listopada predstavljanje slikovnice “Ja sam mali poduzetnik” u Maloj vijećnici gradske uprave

72454719_3066569563416121_8943527348125302784_n
19.10.2019. 12:12; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U ponedjeljak, 21. listopada predstavljanje slikovnice “Ja sam mali poduzetnik” u Maloj vijećnici gradske uprave

Listopad je u Poreču, već drugu godinu zaredom, u znaku poduzetništva. Naime, Grad Poreč-Parenzo organizira manifestaciju Mjesec poduzetništva kroz koju želi pomoći postojećim poduzetnicima, ali i onima koji to tek planiraju postati.

Gradska knjižnica Poreč priključuje se programu Mjeseca poduzetništva u Poreču, a kroz interaktivno druženje s djecom u ponedjeljak, 21. listopada 2019. godine u 10 sati  u Odjelu za djece i mlade Gradske knjižnice Poreč pokazat ćemo kako stečena znanja i mogućnosti koristiti da svoje ideje provedemo u djela.

Ovom će se radionicom najaviti i predstavljanje prve slikovnice jugoistočne Europe „Ja sam mali poduzetnik!“  koje će se održati u Maloj vijećnici gradske uprave Grada Poreča – Parenzo, istoga dana u 13 sati, a predstavit će je u ime tima Ženskog poduzetničkog centra: poduzetnica Nikolina Ćorković, ilustratorica slikovnice, poduzetnica Roberta Krajnović, dizajnerica slikovnice, poduzetnica Marijeta Matijaš, lektorica slikovnice te profesor poduzetništva Branko Pavlović, stručni suradnik, uz autoricu slikovnice, poduzetnicu Sanelu Dropulić.

Slikovnica je namijenjena djeci predškolskog i školskog uzrasta koja žele učiti o poduzetništvu te promišljati na poduzetnički način, ali i njihovim roditeljima. Grad Poreč-Parenzo omogućio je da svi učenici prvih i drugih razreda porečkih osnovnih škola dobiju svoj primjerak kako bi naši najmlađi upoznali svu ljepotu rada kroz kreiranje vlastitih projekata od ideje do realizacije.

Print Friendly, PDF & Email