VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

U Poduzetničkom inkubatoru Poreč besplatno predavanje za poduzetnike – „Instagram i mali poduzetnici; kako iskoristiti ovu platformu za promociju i rast vlastitog poslovanja“

Valentina Babić Poduzetnicki inkubator Porec
27.02.2024. 18:46; ; Početna / Gospodarstvo / U Poduzetničkom inkubatoru Poreč besplatno predavanje za poduzetnike – „Instagram i mali poduzetnici; kako iskoristiti ovu platformu za promociju i rast vlastitog poslovanja“

U Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju u četvrtak, 07.03. s početkom u 18:30 sati održat će se besplatna interaktivna radionica za poduzetnike „Instagram i mali poduzetnici; kako iskoristiti ovu platformu za promociju i rast vlastitog poslovanja“. 

Predavanju će vas voditi kroz svijet Instagrama i otkriti vam ključne strategije za uspješnu promociju i rast vašeg poslovanja. Uz sve brže promjene u digitalnom svijetu, Instagram postaje neizostavan alat kada se radi o promociji našeg poslovanja.

Što možete očekivati:
–    savjete i trikove za izgradnju snažnog Instagram profila
–    kako stvarati privlačan sadržaj koji će angažirati vašu ciljanu publiku
–    strategije za povećanje vidljivosti i privlačenje novih klijenata.

Predavanje će vam pružiti praktične savjete o efikasnom korištenju Instagrama kako biste izgradili prepoznatljiv brend i ostvarili rast u vašem poslovanju. Bilo da ste tek započeli ili već imate svoje mjesto na tržištu, ove će vam smjernice pomoći iskoristiti prednosti ove popularne društvene mreže. Predavanje vodi Valentina Babić, vlasnica obrta za digitalni marketing i kreiranje sadržaja VB Creative te Canva edukatorica.

Broj sudionika je ograničen i stoga je obvezna prijava na e-mail adresu [email protected] najkasnije do utorka 05.03.

 

Print Friendly, PDF & Email