NEWS

U poduzetničkom inkubatoru Poreč održana informativna radionica “Ulaganje u prodajna mjesta, kušaone i nabava vozila za proizvode ribarstva i akvakulture s jedinstvenim identitetom”

20200807_124426
10.08.2020. 14:58; ; Početna / Gospodarstvo / U poduzetničkom inkubatoru Poreč održana informativna radionica “Ulaganje u prodajna mjesta, kušaone i nabava vozila za proizvode ribarstva i akvakulture s jedinstvenim identitetom”

Poduzetnički inkubator Poreč je u suradnji s LAGUR-om „Istarski švoj“ u petak 7. kolovoza održao informativnu radionicu za sve potencijalne nositelje projekata za Mjeru 2. “Ulaganje u prodajna mjesta, kušaone i nabava vozila za proizvode ribarstva i akvakulture s jedinstvenim vizualnim identitetom” iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu LAGUR-a “Istarski švoj”.

Sudionici su spoznali predmet natječaja koji se odnosi na ulaganja u prodajna mjesta, kušaone za proizvode ribarstva i akvakulture koristeći jedinstveni vizualni identitet, nabavu vozila i opreme za unaprjeđenje kratkog lanca opskrbe i prodaje lokalne svježe ribe i morskih organizama te lokalnih proizvoda ribarstva i akvakulture, razvoj digitalnih alata vezanih uz unaprjeđenje prodaje proizvoda ribarstva i akvakulture koristeći jedinstveni vizualni identitet, komunikacije i poslovanja u ribarstvu i akvakulturi, jačanje prepoznatljivosti i unaprjeđenje lokalnih proizvođača i proizvoda ribarstva i akvakulture; raspoloživa sredstva (najniži iznos po projektu iznosi 15.000 EUR u protuvrijednosti u kunama, najviši iznos po projektu iznosi 220.000 EUR u protuvrijednosti u kunama), prihvatljive prijavitelje, postupak podnošenja prijava, te odredbe Pravilnika za dodjelu obilježja jedinstvenog vizualnog identiteta ribarskim područjima, lokalnim proizvođačima, proizvodima i uslugama u sektoru ribarstva izrađenog kroz Mjeru 1. iz LRSR.

Ukupni raspoloživi iznos sredstava je 455.000 EUR u protuvrijednosti u HRK, a prijave projekata podnose se od 10. kolovoza 2020. do 10. rujna 2020.

Tekst Natječaja, natječajnu dokumentaciju i dodatne informacije možete pronaći na web stranicama LAGUR-a „Istarski švoj“ na sljedećoj poveznici: https://lagur-istarskisvoj.hr/natjecaji/aktivni-natjecaji/natjecaj-za-mjeru-2-ulaganje-u-prodajna-mjesta-kusaone-i-nabava-vozila-za-proizvode-ribarstva-i-akvakulture-s-jedinstvenim-vizualnim-identitetom/

Print Friendly, PDF & Email