NEWS

U petak u Vrsaru Ribarska fešta uz brojne društvene zabavne igre, FunBox band i Le Monde band

347233730_964199451425508_4766969885031579669_n
23.05.2023. 21:29; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U petak u Vrsaru Ribarska fešta uz brojne društvene zabavne igre, FunBox band i Le Monde band
U ugodnoj atmosferi vrsarske rive uz miris i okus ribljih specijaliteta Vrsar dočekuje svoje posjetitelje na tradicionalnoj ribarskoj fešti, koja će se održati na rivi ovog petka 26. svibnja 2023. s početkom u 18 sati.
 
Novitet ovog svibanjskog izdanja su brojne zabavne igre poput cornhole, društvene igre u „divovskom“ formatu, križić-kružić, domino, dok će se najmlađi posjetitelji zabaviti s interaktivnom igrom Smart Play Table Seaworld.
 
Osim organiziranih zabavnih igara za najmlađe, posjetitelje očekuje nastup Folklornog društva Pazin. Na pozornici će se izmjenjivati dva omiljena benda među lokalnom publikom Funbox Band i Le Monde Band koji će se pobrinuti za ugodnu atmosferu i dobru zabavu.
 
Morske i istarske delicije za gurmane
 
Gourmet ponudu čini šest punktova tematski podijeljenih na bijelu ribu, plavu ribu, školjke, fritto misto te lignje, sipe i hobotnice. Na štandovima će se moći kušati polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kaneštrelama, kapešante, pedoći, riba na žaru, burger od tune, pašteta od tune i mnoge druge delicije.
 
Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet kojeg će na ovogodišnjoj fešti pripremati Nikola Bikić na štandu s bijelom ribom.
 
Posjetitelji mogu kušati ili kupiti neki od gurmanskih suvenira, a za to će se pobrinuti istarski OPG-ovi koji će tijekom Ribarske fešte ponuditi svoje proizvode. Tako će se na vrsarskoj rivi moći pronaći maslinovo ulje, likere, rakije, voće i povrće, prirodnu kozmetiku, lavandu, ručno izrađene drvene proizvode te štošta drugo.
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email