NEWS

U petak u porečkom kinu

idemo-u-kino
20.05.2024. 14:23; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U petak u porečkom kinu

petak, 24. 5. i petak, 25. 5. u 19.00

GARFIELD
izvorno ime: The Garfield Movie
režija: Mark Dindal
uloge: Filip Riđički, Ana Begić, Jadranka Đokić, Slavko Sobin, Ljubomir Kerekeš
žanr: dječji, komedija
trajanje: 101 minuta

U kino stiže najsimpatičniji mrgud, najdraži ljenivac i najslađa mačka na svijetu – kultni Garfield! Nadamo se da imate velik apetit za ovaj film, jer ako pitate njega, on u svoj nikad nije sumnjao.

Ana Begić i Marge pokušat će pokvariti planove Garfieldu i njegovoj ekipi iz vlastite koristi, Slavko Sobin i Roland pomagat će Jadranki Đokić i zloj Jinx da se osveti Garfieldu i njegovom odbjeglom ocu Vicu kojemu daje glas Ljubomir Kerekeš, a glavnu ulogu obožavane ljenčine koja sada mora na epsku avanturu kako bi spasio svog oca preuzeo je Filip Riđički! Tu su još Garfieldov i Odiejev usvojitelj Jon, mačke Snickers i Maurice koji poznaju Garfieldovog oca Vica i pas Nolan, Rolandov partner u zločinu.

 

petak, 24. 5. i petak, 25. 5. u 21.00

PLANET MAJMUNA: NOVO KRALJEVSTVO
izvorno ime: Kingdom of the Planet of the Apes
režija: Wes Ball
uloge: Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon
žanr: akcija, znanstvena fantastika
trajanje: 145 minuta

Iznimno uspješna filmska franšiza izvorno je temeljena na romanu Pierrea Boullea, a originalni je film “Planet majmuna” objavljen davne 1968. godine. Novu popularnost stekla je s posljednja tri filma koji su se pokazali kao odlične ratne avanture. Redatelj Wes Ball udahnuo je novi život globalnoj, epskoj franšizi koja se odvija nakon Cezarove vladavine nekoliko generacija u budućnosti, u kojoj su majmuni dominantna vrsta koja živi skladno, dok je ljudska vrsta svedena na život u sjeni. Dok novi tiranski vođa majmuna gradi svoje carstvo, jedan mladi majmun odlučuje se na mučno putovanje koje će ga natjerati da preispita sve što je znao o prošlosti i donese odluke koje će definirati budućnost svoje vrste, ali i ljudske.

Print Friendly, PDF & Email