NEWS

U petak RIBARSKA FEŠTA U VRSARU UZ NIGHT EXPRESS I TOP OF THE POP

apimg-126
10.07.2024. 22:24; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U petak RIBARSKA FEŠTA U VRSARU UZ NIGHT EXPRESS I TOP OF THE POP

U ugodnoj atmosferi vrsarske rive uz miris i okus ribljih specijaliteta Vrsar dočekuje svoje posjetitelje na tradicionalnoj ribarskoj fešti, koja će se održati na rivi ovog petka 12. srpnja 2024.

Osim tradicionalne ponude ribljih specijaliteta, organiziran je i dječji kutak s radionicama za najmlađe posjetitelje.

Gourmet ponudu čini šest punktova tematski podijeljenih na bijelu ribu, plavu ribu, školjke, fritto misto te lignje, sipe i hobotnice. Na štandovima će se moći kušati polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kaneštrelama, kapešante, pedoći, riba na žaru, burger od tune, pašteta od tune i mnoge druge delicije. Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet kojeg će na ovogodišnjoj fešti pripremati Robi Deak na štandu sa lignjama, sipama i hobotnicama. 

Posjetitelji mogu kušati ili kupiti neki od gurmanskih suvenira, a za to će se pobrinuti istarski OPG-ovi članovi Udruge „Domaća web tržnica“, koji će tijekom Ribarske fešte ponuditi svoje proizvode. Tako će se na vrsarskoj rivi moći pronaći maslinovo ulje, likere, rakije, voće i povrće, prirodnu kozmetiku, lavandu, ručno izrađene drvene proizvode te štošta drugo.

Posjetitelje očekuje nastup Limene glazbe, a na pozornici će se izmjenjivati dva omiljena benda među lokalnom publikom Night Express  i Top of the Pop koji će se pobrinuti za ugodnu atmosferu i dobru zabavu.

Početak fešte je u 19 sati, a više informacija možete pronaći na www.infovrsar.com.

Sljedeća Ribarska fešta održat će se u petak 26. srpnja  2024.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email