NEWS
VALFRESCO sredina

U petak, 4.11.2022 dovršava se uređenje parkirališta u Kaštelirskoj, kreće obnova Motovunske ulice – privremena regulacija prometa do kraja studenog

Uređenje Kaštelirske ulice
03.11.2022. 13:55; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / U petak, 4.11.2022 dovršava se uređenje parkirališta u Kaštelirskoj, kreće obnova Motovunske ulice – privremena regulacija prometa do kraja studenog

Danas se vrši asfaltiranje i završni radovi na uređenju Kaštelirske ulice u porečkom naselju Čimižin, gdje je uređeno novo parkiralište. Parkiralište ima mjesta za ukupno 13 vozila, od čega jedno za osobe smanjene pokretljivosti. Kao i do sada, prilikom izvođenja radova vodilo se računa da se novouređeno parkiralište maksimalno uklopi u postojeći okoliš i zaštite stabla, te će se do parkirališta dodatno urediti zelena površina sadnjom stablašica. U sklopu radova predviđeno je i uređenje površine za pješake, koja će se spojiti s postojećom prema Vrsarskoj ulici, kao i pristupi parkiralištu.

Po dovršetku radova u Kaštelirskoj ulici, sutra, u petak, 04.studenog 2022. krenut će i obnova susjedne Motovunske ulice, čiji je asfaltni zastor trenutno u dosta lošem stanju. Tako će od sutra u Motovunskoj ulici na snazi biti privremena regulacija prometa zbog izvođenja radova.
Ulica će biti zatvorena za sav promet, te se određuje obilazni pravac putem Vrsarske odnosno Rovinjske ulice. Radovi će trajati do kraja ovoga mjeseca, a stanarima će biti omogućen prilaz do svojih kuća. Također, mole se svi sudionici za poštivanje privremene prometne signalizacije. 

Radove izvodi Cesta d.o.o. Pula, u sklopu ugovora o asfaltiranju za ovu godinu, a Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavit s ulaganjima u komunalnu infrastrukturu po svim porečkim mjesnim odborima, u dogovoru s njihovim predstavnicima i po traženju građana.

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna