NEWS
Max sredina 2 nagradna igra

U petak, 24. veljače u Poreču se održava Forum obiteljskog smještaja

17.02.2017. 11:08; Učitavanja: 201; Početna / Gospodarstvo / U petak, 24. veljače u Poreču se održava Forum obiteljskog smještaja

Forum obiteljskog smještaja (FOS) je regionalni skup pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, edukativnog karaktera koji pruža priliku za proširenje saznanja o novostima u zakonodavstvu, tržišnim trendovima, marketinškim alatima te razmjenu iskustava među iznajmljivačima.

Predavači su stručnjaci iz javnih ustanova, ali i iz realnog sektora koji će s iznajmljivačima podijeliti iskustva kroz primjere vlastite dobre prakse. I ove godine, na četvrtom regionalnom Forumu, očekuje se veliki broj sudionika.

Forum se održava u Poreču u dvorani Žatika, u petak 24. veljače, a u sklopu Promohotela, 32. međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam.

Četvrto izdanje Regionalnog foruma obiteljskog smještaja Istarske županije organizira Upravni odjel za turizam Istarske županije u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – ŽK Pula.

Prijava je obavezna, a sudjelovanje na ovom zanimljivom i korisnim skupu može se izvršiti putem web stranice: http://fos-is2017.conferenceatnet.com

Print Friendly, PDF & Email