VALFRESCO sredina

U petak, 10. rujna u Eufrazijani koncert Saša Dejanović (gitara)

sasa-dejanovic
08.09.2021. 11:29; ; Početna / Kultura / U petak, 10. rujna u Eufrazijani koncert Saša Dejanović (gitara)

Na program 60. Koncerata u Eufrazijani Saša Dejanović unosi vintage večer španjolske glazbe kroz stoljeća, i to na četiri gitare – od romantične gitare 19. stoljeća do gitara 20. stoljeća.

Ovaj vrsni gitarist bavi se i restauracijom starih instrumenata, na kojima će u Eufrazijevoj bazilici i izvoditi program skladbi D. Aguada, F. Sora, M. de Falle, I. Albeniza, F. Tárrega i J. Malatsa.

vrijeme: 21,00 h
Trajanje: 60 min
ulaznica: 50 kn
————————–
Koncerte u Eufrazijani krasi čistoća koncepta i ustrajnost u njegovoj izvedbi što već šest desetljeća odolijevaju vremenu i prilikama. Zbog svoje neprocjenjive ljepote, ali i izvrsne akustike prostora vrhunskim klasičnim glazbenicima Eufrazijeva bazilika jedna je od omiljenih svjetskih pozornica.
Koncerti u Eufrazijani na šezdesetu se obljetnicu održavanja diče titulom jednog od najstarijih festivala klasične glazbe u Hrvatskoj, u stalnoj težnji u traganju za inovativnim pristupima.
 
Za rezervacije i kupnju karata:
https://rezervacije-poup.hr/details/127
Ulaznice (50 kn) dostupne su na dan koncerta od 20 sati na ulazu u Eufrazijevu baziliku. Za umirovljenike i djecu ispod 12 godina ulaz je besplatan
 
Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna