NEWS
VALFRESCO sredina

U Osnovnoj školi Tar-Vabriga održala se danas radionica Goethe-Instituta „Fitnessstudio Deutsch“

18.05.2021. 22:49; ; Početna / Kultura / U Osnovnoj školi Tar-Vabriga održala se danas radionica Goethe-Instituta „Fitnessstudio Deutsch“
187855897_4022095377869591_5245824327637733278_n
U Osnovnoj školi Tar-Vabriga održala se danas radionica Goethe-Instituta „Fitnessstudio Deutsch“, koju su vodile Marina Bojanić i Vesna Pavletić iz Pule, i volonter njemačke UNESCO komisije Christian Dax, a sudjelovali su učenici 8.b razreda.
 
Pripremna radionica za međunarodno priznati ispit Goethe-Instituta Zertifikat Deutsch A1: Fit in Deutsch 1 u poznavanju njemačkog jezika učenike vodi na vrlo zabavan i kreativan način kroz elemente ispita. Rad je organiziran po postajama (tzv. Stationenlernen), na kojima se učenicima simuliraju svi dijelovi ispita – od razumijevanja slušanjem i čitanjem do govorenja i pisanja. Ono što izrazito veseli kod ovakvih ispita je što učenici na vrlo životan i veseo način stječu dojam o onome što oni zaista mogu. A danas su učenici 8.b razreda pokazali da mogu zaista puno!
 
Iako učiteljica Danijela Mihić, koja predaje njemački u 8. razredu i koja je dogovorila održavanje ove radionice zbog mjere samoizolacije danas nije mogla biti na nastavi u školi u Taru, radionica se svejedno održala i izmamila osmijeh na lice svim sudionicima radionice. Voditeljice radionice Goethe-Instituta, Marina Bojanić i Vesna Pavletić pohvalile su učenike i njihovu spremnost na rad.
 
Uskoro na istoj adresi možemo očekivati i održavanje ispita Zertifikat Deutsch A1: Fit in Deutsch 1 i Zertifikat Deutsch A2: Fit in Deutsch 2 kojima mogu pristupiti svi zainteresirani učenici osmih razreda OŠ Tar-Vabriga.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna