NEWS

U Novoj Vas zapaljen Rade Muljanik, krivac za sve :):)

1 (20)
06.03.2019. 12:06; Učitavanja: 295; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U Novoj Vas zapaljen Rade Muljanik, krivac za sve :):)

Izricanjem šentence i paljenjem pusta Rade Muljanika, tradicionalno odgovornog za sve nedaće u godini za nama, jučer su i službeno završile maškarane zabave u Novoj Vasi.

Dva dana ranije, cirkuski maškarana povorka iz Nove Vasi posjetila je okolna naselja, a zaustavila se i u Červar Portu gdje su ih dočekali Indijanci i kauboji u indijanskom naselju. Zauzvrat, na jučerašnjem okupljanju u Novoj vasi, povorci su se pridružile i maškare iz Červar Porta, a uz njih, povorci su se pridružili i bajkeri MK Highlanders iz Nove Vasi, učenici Područne osnovne škole Nova Vas i djeca iz Dječjeg vrtića 101 Dalmatinac iz Antonci.

Nakon šetnje od rotonde kraj Područne osnovne škole Nova Vas do polivalentnog igrališta, maškarane skupine školaraca i vrtićaraca prodefilirale su igralištem, a nastupili su i mladi Porečki delfini.  Nakon paljenja pusta, bila je to prava fešta koja je okupila veliki broj maškara svih uzrasta koje su uz ples, pjesmu i zabavu ispratile najluđe razdoblje u godini.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email