NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

U nedjelju, 30.4. nestao 18-godišnjak iz Medančića kod Sutivanca

01.05.2006. 00:00; ; Početna / Crna kronika / U nedjelju, 30.4. nestao 18-godišnjak iz Medančića kod Sutivanca

Gorska služba spašavanja, policija, vatrogasci, pas tragač i mnogobrojni mještani Medančića, sela u blizini Sutivanca u Istri, od ponedjeljka ujutro tragaju za 18-godišnjim mladićem.

Roko Medančić, prema izjavi oca koji je sinov nestanak prijavio prije pet sati ujutro pazinskom uredu Državne uprave za zaštitu i spašavanje, otišao je u nedjelju popodne brati šparoge, no nije se vratio.

Prema riječima službenika u pazinskom uredu Službe 112, čim je otac prijavio nestanak sina, Gorska služba spašavanja, policija i vatrogasci krenuli su u potragu.

"Do osam sati pregledan je teren u Medančićima u okolici groblja, gdje je, prema riječima oca, Roko brao šparoge, ali ništa nije pronađeno. Nakon toga krenulo se u sustavno pretraživanje šireg područja, no nažalost dosad nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na Roka Medančića", rekao je službenik u pazinskom uredu Službe 112.

Mladićev otac je sa skupinom mještana i tijekom noći tražio nestalog sina. Potraga za Rokom Medančićem i dalje traje, a otežava je prilično nepristupačan teren.

Iskon Internet, 01.05.2006

Print Friendly, PDF & Email