NEWS
VALFRESCO S-170422

U naselju Kadumi nakon radova na infrastrukturi postavljen i novi asfalt

radovi kadumi2
17.08.2021. 18:07; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / U naselju Kadumi nakon radova na infrastrukturi postavljen i novi asfalt

Ovih su dana završeni radovi na asfaltiranju i uređenju prometnice u naselju Kadumi, južno od polivalentnog igrališta. Riječ je o zahvatu u sklopu kojeg je postavljena i potrebna infrastruktura.

Tako je u sklopu radova proširena kanalizacijska mreža u duljini od oko 50 metara, koju je izvela tvrtka Odvodnja Poreč, radi omogućavanju priključenja novo izgrađenih stambenih objekata na sustav javne odvodnje. Osim toga, u trup prometnice ugrađena je i nova vodovodna instalacija, priključni cjevovod Kadumi u dužini od 145 metara, koju je izveo Istarski vodovod Buzet uz finaciranje privatne tvrtke.

U sklopu zahvata izvršeni su i radovi na telekomunikacijskim i elektronskim instalacijama.

Nakon što su završeni navedeni radovi na instalacijama Grad Poreč-Parenzo izvršio je asfaltiranje i proširenje prometnice, koja u konačnici ima širinu od 5 i dužinu od 70 metara. Primjer je to zajedničke koordinacije svih dionika u zahvatu, koji omogućava bolje i temeljitije izvođenje radova, bez potrebe za naknadnim intervencijama, koja će se nastojati prakticirati i ubuduće.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email